Wat is het verschil tussen definitief opslaan en tussentijds opslaan? Wat gebeurt er als je de groepsscreening definitief opslaat?

Volgen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.

Mogelijk gemaakt door Zendesk